Auxili llancen el seu segon disc ‘I​nstants cremant’


Nou single i videoclip d’Auxili “L’ona” inclòs en el pròxim disc “Instants cremant” (2016).

Auxili publiquen Instants cremant,​el seu esperat segon llarga durada. Un disc que compta amb les col∙laboracions de Juantxo Skalari, Dj Jano de La Raíz, Rootsman I de Train to Roots, Andrea Rosselló de La Kinky Band i del mateix productor Sam Ferrer i la seua filla Dolça.

Un llançament que arriba vora tres anys després de la seua primera referència (Dolç Atac, 2013), i en el que apliquen un bagatge al que sumen l’experiència de Joan Marc Pérez, teclista de La Gossa Sorda que s’incorpora al projecte d’Auxili. Instants cremant ha sigut masteritzat per Steve Correa als estudis Sage Audio de Nashville (Tennessee, EUA), i gravat, produït i mesclat per Sam Ferrer​, productor de capçalera de la banda, als WZ Estudi de Borriol (Castelló). Ferrer és sense dubte un dels culpables de l’explosió d’una banda del que és a més tècnic de so de directe.

Auxili ha explorat noves formes de treball i composició que han propiciat el naixement d’un disc molt més personal i íntim, però també més optimista i versàtil. Amb Instants cremant, els d’Ontinyent s’aguaiten a una maduresa treballada dia a dia durant vora deu anys de vida. En aquesta nova referència, Auxili confien en el segell català Propaganda pel Fet! per embarcar­se en esta nova aventura. A més anuncien la imminent publicació de la gira de presentació del nou àlbum, que encetaran el 9 d’abril a València amb La Raíz i ZOO, i que continuaran a Madrid el 15, 16 i 17 d’abril acompanyant a la banda de Gandia en la presentació del seu nou disc. Auxili estaran també al festival ViñaRock el proper 29 d’abril, i l’11 de maig presentaran el disc a la Sala Apolo de Barcelona.

INSTANTS CREMANT ­- Auxili ​(Propaganda pel Fet!, 2016)

1. L'ONA (amb Dj Jano)

2. NO PUC DEIXAR­TE

3. COM EL FOC (amb Juantxo Skalari)

4. ÀCID (amb Andrea Rosselló)

5. MAL, FUIG (guitarra Samuel Ferrer, Dolça Ferrer i Dj Jano)

6. DONEM LA CARA

7. A 7 CENTÍMETRES

8. IMPOSIBLES

9. DETONEM L'ESTONA

10. EN MIG DE LA NIT (amb Rootsman I i Andrea Rosselló)

 

DESCARREGA DIRECTA