HERBA NEGRA presenta disc a la sala 16 Toneladas el dijous 9 de juny de 2016


A VALÈNCIA les xicones i els xicons d’ Herba Negra presenten el seu primer disc “El renàixer d’abril”. Serà a la sala 16 Toneladas, junt acandela ROOTS i Mireia Vives a partir de les 22:30. Pots comprar l’entrada anticipada en el següent enllaç:

https://movingtickets.com/herba-negra-y-candela-roots-en-valencia/

Herba Negra arriba amb força per a presentar el seu primer àlbum “El Renàixer d´Abril” (Mesdemil, 2016). Aquest grup valencià de rap combina arrels, música negra, energia i elegància amb líriques plenes d´emocions, sinceritat i realitat. La música ha estat produïda per Bit Beat Boy (Andreu Laguarda) des de Quito (Equador), tot i la distància la complicitat entre productor i banda era obvia, ja que dos dels membres d´Herba Negra i el mateix productor són ex membres de Rapsodes.

David (Dr. NTRFK) és l’encarregat dels aparells, sonoritats orgàniques que van des de el positivisme del reggae fins a la duresa del blues, passant pel swing més canalla o l’elegància del jazz. Berta i San són les que ens transporten on mai no havíem estat a través de les seues melodies, plenes d´emocions algunes, i dolces i provocatives altres. Ivan (Kpoll) és el mestre de cerimònies. Lletres amb gran descàrrega emocional, realitat social i quotidianitat defensades amb força i estil amb un flow on es noten les influències de la Old School. Els quatre formen esta banda creadora de distintes atmosferes, un ball d´emocions al qual ens conviden durant les seues actuacions i al què qualsevol quedarà sotmès.

 

https://www.facebook.com/events/1731195063824097/

 

13346672_900967333362249_8742760933684524387_n