Xaluq presenta nou videoclip: ‘Jo no cante per la veu’


Nou videoclip de Xaluq amb la cançò ‘Jo no cante per la veu’

Reneix l’olivera com reneix la cultura, el ball, la música d’un temps on reposaven enterrades esperant que algú les cridara per tornar a brotar. La terra i la tradició esdevenen els elements místics que descriuen la relació entre una xiqueta i el seu uelo, un teló de fons que els evocarà a l’eternitat. Així explica Xaluq, el seu nou videoclip de la cançó “Jo no cante per la veu” del disc Empelt.

Xaluq reproposa la música tradicional valenciana, la fa seua, la reconverteix i ens la presenta com un amalgama de diverses persones que recuperen el passat per retrobar-nos al present.

'Cants de batre', del treball, de les hores d'alegries i penes on el cant esdevé medicina per als ossos i refugi per a l'ànima. Un cant a la terra i als qui la conformen, un homenatge a les arrels i un empelt per al futur.

Formació:

  • Toni Fort- saxo i bansuri
  • Sandra Monfort- guitarra i veu
  • Cento Carbó- cajón, darbuka, dun dun
  • Cristina López- cante
  • Carlos Cuenca- bataas, percussió menor
  • Ismael Alcina- Baix elèctric

 

 

XALUQ presenta el seu nou videoclip ‘Jo no cante per la veu’