TXARANGO, ZOO, LA M.O.D.A i XAVI SARRIÀ ENCAPÇALEN EL CARTELL DE LA TRETZENA EDICIÓ DEL FESTIVERN


 

Boikot, Lágrimas De Sangre, Smoking Souls i Sons of Aguirre també acomiadaran l’any sota l’envelat instal·lat a Tavernes de la Valldigna

La qualitat i la diversitat d’estils marquen la tretzena edició d’un festival que renaix de les cendres el 29, 30 i 31 de desembre amb l’objectiu de botar foc als darrers dies de l’any, però també amb la voluntat de ser un punt de trobada per a milers de joves d’arreu el territori. El festival d’hivern de les comarques centrals valencianes afronta una nova edició amb un cartell eclèctic que recull en un mateix escenari les actuacions de Txarango, Zoo, la M.O.DA i Boikot així com els concerts de Xavi Sarrià, Lágrimas de Sangre, Sons of Aguirre, El Diluvi, Sara Lugo o Smoking Souls.

Tretze anys de trajectòria avalen al festival de Cap d’Any per excel·lència i tretze bandes ens faran ballar fins a l’extenuació el 31 de desembre sota l’envelat del Festivern 17/18. Txarango demostrarà perquè se’ls considera la banda amb més poder de convocatòria del país permetent-nos escoltar el batec del seu darrer treball “El Cor de la Terra”. Mentre que el so de les corbelles i els ventiladors del grup més impresentable de l’escena musical valenciana Zoo encendrà la darrera nit de l’any amb el potent repertori que els caracteritza.

Al seu torn, Lágrimas de Sangre i Smoking Souls faran seues les veus dels assistents al Festivern en companyia de El Diluvi, Sara Lugo, Ebri Knight o Vendetta. Una nit que demostra com la nostra música creix vigorosa amb The Gramophones All Star, Tesa, Frida, Pupil·les i el gran Plan B.

El Festivern s’instal·la per setena vegada consecutiva a Tavernes de la Valldigna (la Safor). Una ciutat que acull als i les assistents al festival amb el millor dels seus somriures, zona d’acampada gratuïta i un munt d’activitats culturals i esportives.  De fet, com passa en les festes d’hivern de les comarques centrals valencianes, tant el 30 com el 31 de desembre podrem gaudir d’un bon nombre d’activitats al carrer, concerts i també del concurs de paelles, d’un vermut musical a càrrec de Toni de l’Hostal i Bandits i del correbars amb la Trocamba Matanusca. Enguany l’encarregat de les campanades serà, una vegada més, el Conill Merut acompanyat de l’Entradeta festivernera.

Sense patrocinadors comercials i autogestionat per la cooperativa valenciana Cercavila, el Festivern recupera en 2017, a través del Fòrum Social, una part de l’esperit crític i de formació que l’identifica amb la celebració d’una sèrie de debats i xarrades sobre temes d’actualitat.

La M.O.D.A, Boikot i Xavi Sarrià

La del 30 de desembre serà una jornada prèvia a Cap d’Any on es barrejaran grans apostes com són La M.O.D.A, Boikot o Xavi Sarrià amb els sempre potents Sons Of Aguirre, Iseo&Dodosound, Glaukoma, Tardor i Sense Sal. A més, formacions com X Fanecaes, Gertrudis, Ezetaerre i Candela Roots faran trontollar els fonaments de l’envelat del Festivern en companyia de Dakidarria i Mash Masters.

El 29 de desembre deu bandes ompliran amb vertiginosos ritmes cada racó de la Safor amb les melodies de Prozak Soup, Huntza, VaDeBo, Eina, Bacora, Maldats, Radio Rude. Mentre que Pepet i Marieta, Reacció i Charly Efe ens permetran escalfar motors i preparar-nos per als dies que ens queden per davant. En aquesta ocasió seran el cantautor Andreu Valor i Júlia els encarregats d’omplir la Casa de la Cultura de Tavernes, a partir de les 19 hores. Com és costum, en aquest únic cas, l’entrada s’abonarà a banda.

Ja crema el Festivern 17/18!

Punts de venda anticipada (dies 30 i 31): 31€ || taquilla (dies 30 i 31): 36€

pastedGraphic.png

Alacant // Casal Tio Cuc
Alzira // Llibreria 35 Formiguetes
Barcelona // Partisano · Productes de la terra (Vila de Gràcia)
Castelló de la Plana // Llibreria Babel
Gandia // Gavina llibres
Girona // Partisano
Ontinyent // Tot instruments · Ca la Mera
Pedreguer // Llibreria Mestral
Reus // Bat a Bat Kultur
Tavernes de la Valldigna // Bar Tròlec
València // Terra · Racó de la Corbella · Octubre CCC · Macondo
Xàtiva // Llibreria La Costera

pastedGraphic.png

ONLINE // productesdelaterra.cat