Ebri Knight presenta el seu quart disc, ‘Guerrilla’


Ebri Knight presenta el seu quart disc, Guerrilla, que arriba tres anys després de Foc! (Maldito Records, 2015), un àlbum que han portat de gira pels Països Catalans, l’Estat espanyol, França, Suïssa i Alemanya en més de 150 concerts.

Amb aquest nou treball els Ebris endureixen el seu so dotant d’una base més elèctrica, sòlida i contundent les seves cançons sense perdre ni un punt del caràcter folk que els fa tan reconeixibles. Tampoc han perdut la seva capacitat d’analitzar el món que els rodeja i de plasmar-lo a les seves cançons removent consciències. La guerrilla és un símbol de lluita amb referents com els maquis, els bandolers o les lluites llatinoamericanes; però també és un símbol d’autoorganització, de clandestinitat, de resposta a les lleis injustes i de lluita braç a braç. I això és el que reivindiquen Ebri Knight conscients de la situació actual del país.

És també un treball ple de referents i homenatges; a les dones, al poeta Miguel Hernández, als pobles kurd i irlandès, al moviment obrer, a les Brigades Internacionals… Un disc directe i contundent que pretén transmetre un missatge d’esperança, lluita i solidaritat. Guerrilla ha estat produït per Ebri Knight, enregistrat i mesclat a l’estudi La Bedoble de Terrassa per Marc Bòria i Oriol Bacardit i masteritzat a l’estudi Crossfade de València per Enrique Soriano.

Enderrocks, 2018