AUXILI


Auxili publiquen Instants cremant , el seu esperat segon llarga durada. Un disc que compta amb les col∙laboracions de Juantxo Skalari, Dj Jano de La Raíz, Rootsman I de Train to Roots, Andrea Rosselló de La Kinky Band i del mateix productor Sam Ferrer i la seua filla Dolça. Un llançament que arriba vora tres anys després de la seua primera referència (Dolç Atac , 2013), i en el que apliquen un bagatge al que sumen l’experiència de Joan Marc Pérez, teclista de La Gossa Sorda que s’incorpora al projecte d’Auxili.

Instants cremant ha sigut masteritzat per Steve Correa als estudis Sage Audio de Nashville (Tennessee, EUA), i gravat, produït i mesclat per Sam Ferrer, productor de capçalera de la banda, als WZ Estudi de Borriol (Castelló). Ferrer és sense dubte un dels culpables de l’explosió d’una banda del que és a més tècnic de so de directe. Auxili ha explorat noves formes de treball i composició que han propiciat el naixement d’un disc molt més personal i íntim, però també més optimista i versàtil. Amb Instants cremant ,els d’Ontinyent s’aguaiten a una maduresa treballada dia a dia durant vora deu anys de vida.

En aquesta nova referència, Auxili confien en el segell català Propaganda pel Fet! per embarcarse en esta nova aventura. Consulta les dates dels propers concerts al seu web.