PRODUCCIONS


La cooperativa CERCAVILA ha creat diverses produccions de formats ben variats. Des de fa alguns anys, hem treballat per produir espectacles que requereixen d’una gran professionalitat i responsabilitat. Els més coneguts, sens dubte, són el Festivern i el festival infantil Feretes i Cançonetes. Malgrat tot, no són els únics projectes que la cooperativa ha dut a terme. Com a produccions destacades, assenyalarem els concerts de la Ruta del Carme i la Ruta a la Mar, La Nit a la Mar, la col·laboració amb els concerts a València amb motiu de la diada del 25 d’abril, o la creació de l’Escola Emergents a Xàtiva.

RUTA DEL CARME

CERCAVILA ha produït els concerts de La Ruta del Carme, un recorregut musical pels voltants de l’emblemàtic barri de València. D urant la ruta, el Carme s’omple de música en directe amb les actuacions d’un nodrit grup de bandes. La programació està pensada per a poder gaudir de totes les actuacions durant el recorregut pel barri, per tant, es programen dos passes de cada concert. L’esdeveniment ha comptat amb les actuacions d’artistes diversos, com ara Mireia Vives i Borja Penalba, El Diluvi, Tortel, La Trocamba Matanusca, Tardor, Mara Aranda, Senior o Candela Roots

RUTA A LA MAR

CERCAVILA ha produït la programació d’una de les nits més especials de la Gran Fira de València, La Nit a la Mar. L’esdeveniment, realitzat a la Marina de València, comptà amb les actuacions del còmic Eugeni Alemany, els grups La Habitación Roja i Auxili, i amb un gran espectacle piromusical. La Ruta a la Mar i la Nit a la Mar es duen a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, i s’inclouen dins dels actes de La Gran Fira de València, que se celebra durant el mes de Juliol.

 

NIT A LA MAR

Prèviament, i de vesprada, es programaren els concerts de La Ruta a la Mar, tot un circuit musical que recorre els carrers dels Poblats Marítims al ritme de la mullor música. Durant la darrera edició els grups Tórtel,  Ramonets, The Dance Crashers, Aproximacions a Poble Nou i La Xaranga Mecànica
aportaren les seues propostes musicals, creant així un esdeveniment estiuenc polivalent i apte per a tot tipus de públics.

 

ESCOLA EMERGENTS

Al 2017, va nàixer a Xàtiva Emergents, una escola musical d’estiu destinada a estudiants de grau elemental i mitjà amb l’objectiu de realitzar un gran concert final. Aquest projecte, que prima el treball grupal, pretén introduir als alumnes a la música moderna, el jazz tradicional, a la improvisació o els arranjaments, entre d’altres.