Música

Titana

Noelia Llorens ‘Titana’, la voz poderosa, descarada y alegre del canto tradicional valenciano.

La voz poderosa de Noelia hace años que se escucha en calles y plazas, y ya se ha ganado el aprecio y el reconocimiento de los barrios y pueblos de la huerta valenciana.

‘Titana’, sigue el hilo de su familia, y descarada y alegre abandera el sonido popular con una voz privilegiada: potente, clara y feminista.

Heredera de las voces de las mujeres del campo, huye del patrimonio folklorizado para volver a las formas tradicionales y ser promiscua: mestizaje forjado en los campos y en las fábricas del País Valenciano.

La 'Titana' ha llegado para quedarse y tiene la voz, la fuerza y el carisma para marcar un antes y un después en el mundo de la música tradicional valenciana.

Miquel Gil

Tiene la voz y el instinto.

Es considerado una de las grandes voces del panorama musical mediterráneo. Rasca la tierra con un cantar profundo y emocionante y, de hecho, su canto amortiza el legado de las músicas de tradición oral.

El más moderno de los cantantes de música popular valenciana se agita y se deja agitar como corresponde a un artista que vive la tradición desde el presente y con la mirada fija en el futuro

La publicación, en 2001, del disco Orgánico (Sonifolk) de Miquel Gil constituyó, sin duda, uno de los puntos de no retorno: una maravillosa epifanía musical que cambió de arriba abajo la propia carrera del autor, pero también removió completamente el ámbito de las músicas populares de nuestra casa.

Beatles for kids

Beatles for kids és una aventura per a tota la familia en la qual el grup Tin Robots, amb l’ajuda del contacontes Toni Fornals, van interpretant cançons dels Beatles que serveixen com a fil conductor per explicar la història d’uguiant-nos en la historia d’un robot amb les cançons del Beatles com a fil conductor.

Tin és un robot sensible que emprén un viatge a través de la galàxia després de quedar-se profundament dormit. Durant el seu itinerari va efectuant breus parades en els planetes que va trobant, a cadascún d’ells sona una cançó dels Beatles, que ens parla de diferents sensacions. La imatgeria, estètica i sentit de l’humor presents en tota l’obra dels de Liverpool, a més dels valors I emocions inherents a la majoria de les lletres converteixen el repertori Beatle en material lúdic i educatiu de primer ordre

Per als ulls i oïdes dels xiquets, és un fascinant conte amb escenografia extreta de la pel·lícula Yellow Submarine, colorits personatges i increïble música d’una altra època.

Lia Sampai

Cantautora, actriu (InstitutdelTeatre,2021) i psicòloga de formació (UAB,2018), Lia Sampai s’endinsa en el món de la música l’any 2017 concursant en certàmens de cançó d’autor. De manera gairebé instintiva, autodidacta, comença a compondre les seves cançons, recolzant-se en la paraula i la interpretació dels seus versos acompanyats de forma magistral per una veu amb molta personalitat i carisma.

Per compondre, s’inspira en la nova cançó i la canço francesa. Els seus referents més estimats són Raimon, Maria del Mar  Bonet, LluísLlach, ÉdithPiaf, Jaques Brel i Georges Brassens.

El proper àlbum de Lia Sampai ens parla de les Terres de l’Ebre en la seva totalitat: des de la seua bellesa natural al seu abandó social i polític, tot passant per les vivències pròpies de la cantautora, que són sempre llavor de les seues cançons.

Dj Butoni

El DJ más famoso de todo el territorio presenta este gran espectáculo acompañado de dos animadores que harán bailar a todo el público al ritmo de sus éxitos.

Versiones en valenciano y con toques de humor de Shakira, Nebulossa, Vicco, La Fúmiga y muchos más artistas que han pasado por la mesa de mezclas de nuestro querido DJ BUTONI.

La Banda de les Feretes

Butoni, Quarantamaula, Tombatossals y Quarantamaula han salido de su madriguera para hacer vibrar a niños y niñas con la banda más rockera y gamberra de nuestra tierra.

Los cuatro espantacriaturas más famosos de la televisión llegan a tu pueblo para armar un buen sarao. "Bon Dia", "Que no pare la festa", "La manta al coll” , son algunos de sus éxitos más reconocidos y ahora es el momento de verlos en directo. No te lo puedes perder.

Teatro

Esclafit de Rondalles

Nova aventura teatral en la què tres germans enmig d’una nit de tronada troben refugi a l’habitació de la seua germana major. Per dissipar la por, Noa comparteix rondalles del món que ens transporten al màgic Bosc de Hulta.

L’obra aborda les pors infantils a través dels contes fantàstics escandinaus. Aquestes narracions provenen de la recopilació clàssica “Cuentos suecos” de l’editorial Anaya, amb il·lustracions de John Bauer.

La creació d’Esclafit de Rondalles va ser enriquida mitjançant un procés de mediació amb el CEIP Cavite-Isla de Hierro de València. Els estudiants de quart i cinquè de primària van contribuir a l’escenografia i el cartell, mentre que els més joves van compartir les seues pors per a l’espai sonor final.

Amb aquesta obra, Rocambolesc Teatre promet una experiència teatral immersiva i captivadora, amb una celebració de màgia, imaginació i emoció compartida.

ES