Qui Som

Cercavila Cultura de Carrer és una cooperativa valenciana especialitzada en la gestió d’esdeveniments culturals, musicals i artístics. Portem més de 15 anys establint ponts entre cultures, promovent la cultura popular i apostant per noves propostes innovadores.

Missió, visió, objectius

La visió de Cercavila es basa en oferir serveis culturals i d’oci amb un alt nivell qualitatiu i creatiu, tant dels professionals de la música com de les arts escèniques, i d’altres projectes del ric panorama cultural valencià.

Cercavila treballa activament per tal d’establir ponts entre cultures, promoure la cultura popular i apostar per noves propostes innovadores

La missió de Cercavila Cultura de Carrer és servir com a punt d’unió entre els diferents públics objectius, artistes i professionals del sector musical i artístic, amb l’objectiu d’apropar al públic tot un seguit de produccions culturals, generant, a més, un espai on aprendre, explorar, compartir i crear experiències d’oci alternatives.

Els seus objectius principals han sigut sempre visibilitzar artistes i projectes culturals propis i preferentment en valencià, promoure la cultura popular i apostar per noves formes de treball i propostes innovadores.

VAL